пʼятниця, 5 січня 2018 р.

Новий рік


Новорічні свята є радісною подією, особливо для дітей, коли збуваються мрії. У школі завжди організовують ранки для молодших класів і вечори для старшокласників. 
29 грудня вКрасненській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбулися новорічні заходи.  Учні 1-5 класів відвідали свято коляди, який провела класний керівник Головата Галина Володимирівна з учнями 5 класу. 
Учні 6-8 класі поринули у зимову казку разом з педагогом організатором Туркою Іванною Миронівною. 
А учні 9-11 класів провели незабутній конкурс "Новорічна ліга сміху"
 


Дорогі колеги, батьки  та учні школи!
     Нехай Ваші серця будуть зігріті любов’ю й теплом, домівки повняться добром, радістю і Божим благословенням, а очі світяться щастям. Нехай з останніми хвилинами старого року Вас покинуть турботи та негаразди, а Новий 2018 рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги.
Бажаємо, щоб Різдвяна зірка запалила у Ваших серцях вогонь віри й любові, надії та оптимізму, наснаги і невичерпної енергії!

Нехай чарівні новорічні дзвони і різдвяні колядки наповнять рік прийдешній та Ваше життя мудрими рішеннями, творчими успіхами та необмеженими можливостями. 
                                                                             Адміністрація школи

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тиждень Рідної мови

  Тиждень РІДНОЇ МОВИ в Красненській другій розпочався з акції "Одягни вишиванку". В цей "ковідний" час школа усміхалася...